آموزش و ترفند فرفره

معرفی بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی در خانه

امروزه برای یادگیری زبان نیازی به رفتن به کلاس های حضوری و پرداخت هزینه بالا ندارید؛ زیرا بسیاری از برنامه های آموزش زبان انگلیسی برای گوشی و کامپیوتر طراحی شده اند که با استفاده از آن ها می توانید به راحتی در خانه تمرین کرده و زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. در این مقاله به سراغ معرفی بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی می رویم و مزایا و معایب هر کدام را به طور کامل بررسی می کنیم.

نکات مهم برای انتخاب بهترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی

قبل از اینکه با اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی آشنا شوید و بهترین گزینه را انتخاب کنید، ابتدا باید به سه سوال مهم پاسخ دهید:

سطح زبانتان چقدر است؟

برخی از اپلیکیشن ها برای مبتدی ها طراحی شده اند، در صورتی که برخی از برنامه های دیگر برای زبان آموزان متوسط ​​یا پیشرفته مناسب هستند. بنابراین باید ابتدا تعیین کنید که در چه سطحی هستید؛ آیا می خواهید از صفر شروع کنید یا زبان انگلیسی را در حد مقدماتی یاد دارید. در ادامه به شما می گوییم که هر کدام از این برنامه ها برای چه سطحی مناسب هستند.

هدفتان از یادگیری چیست؟

شما به چه دلیل می خواهید زبان انگلیسی یاد بگیرید؟ آیا می خواهید برای یک آزمون آماده شوید، مکالمه خود را تقویت کنید، یا دایره لغات خود را گسترش دهید؟ اپلیکیشن انتخابی باید به شما در رسیدن به هر کدام از این اهداف کمک کند.

چه نوع روش یادگیری را ترجیح می دهید؟

روش یادگیری نیز بسته به نوع اپلیکیشن ها متفاوت است. مثلا برخی از اپلکیشن ها بر روی گرامر و برخی دیگر بر روی مکالمه تمرکز می کنند. بنابراین اپلیکیشن باید با سبک یادگیری شما مطابقت داشته باشد.

13 تا از برترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی از صفر تا صد برای اندروید و ios

پس از اینکه به سه سوال مهم در قسمت قبل پاسخ دادید، می توانید با آگاهی بیشتری اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی را که در ادامه به شما معرفی می کنیم بررسی کنید. امروزه گوشی های هوشمند از قابلیت های متعددی برخوردار هستند که علاوه بر یادگیری زبان می توان کارهای متعددی با آن ها انجام داد. مثلا برنامه مدیریت زمان استفاده از گوشی یک برنامه بسیار کاربردی بوده که برای نظم دهی به زندگی شما کاربرد دارد. بنابراین یادگیری زبان با گوشی نیز فرایندی آسان خواهد بود.

معرفی بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی در خانه

1. اپلیکیشن لرنیت LEARNit

فرقی نمی کند که تاکنون هیچ دانش زبان انگلیسی نداشته اید یا کمی با آن آشنا هستید، لِرنیت با ارائه دروس و تمرین های ساده و پایه ای، به شما کمک می کند تا زبان انگلیسی را از صفر شروع کنید. اگر قبلاً انگلیسی یاد گرفتید، لِرنیت با چالش ها و فعالیت های متنوع، به شما کمک می کند که مهارت های خودتان را در صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن انگلیسی قوی تر کنید. LEARNit شامل مجموعه کاملی از دروس، تمرین ها، آزمون ها، ویدئوها و سایر منابع آموزشی است که برای تمام سطوح زبان آموزان از مبتدی تا پیشرفته مناسب است.

مزایا:

  • با لرنیت زبان انگلیسی را سریع تر و راحت تر یاد می گیرید.
  • تمرکز لِرنیت بر روی تمام مهارت های زبانی شامل گرامر، واژگان، صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن است.
  • می توانید برنامه یادگیری خود را با توجه به نیازها و ترجیحات خودتان تنظیم کنید.

معایب:

فروشگاه اینترنتی فرفره
  • برخی از ویژگی ها فقط در نسخه پولی در دسترس هستند
  • برای استفاده از تمام امکانات لِرنیت به اتصال به اینترنت نیاز دارید.
  • در حال حاضر، تمام محتوای آموزشی لِرنیت به زبان انگلیسی است.

برنامه دولینگو (Duolingo)

2. اپلیکیشن دولینگو (Duolingo)

دولینگو یکی از محبوب ترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی است که از درس های کوتاه و سرگرم کننده استفاده می کند و بر روی مفاهیم کلیدی زبان تمرکز دارند. هر درس شامل فعالیت های تعاملی مانند مطابقت کلمات، تکمیل جمله، ترجمه و گفتگو است که به شما کمک می کند تا مطالب را به طور موثر یاد بگیرید. اگر یک روش آسان، سرگرم کننده و مقرون به صرفه برای یادگیری زبان انگلیسی می خواهید، این برنامه برای شما ایده آل است. شما می توانید بهترین اپلیکیشن های موزیک پلیر اندروید را دانلود کرده و فایل های صوتی این برنامه را از طریق آن ها گوش دهید.

مزایا:

  • نسخه اصلی دولینگو به صورت رایگان در دسترس است و نیازی به پرداخت هزینه اشتراک ندارید.
  • رابط کاربری دولینگو ساده و کاربرپسند است.
  • دولینگو دوره های مختلفی را برای سطوح مختلف زبان آموزان ارائه می دهد.

معایب:

  • دولینگو بیشتر بر روی مهارت های پایه زبان مانند گرامر و واژگان تمرکز دارد و ممکن است برای تقویت مهارت های مکالمه شما کافی نباشد.
  • برخی از ویژگی ها مانند تمرین های مکالمه فقط در نسخه پولی دولینگو در دسترس هستند.

3. اپلیکیشن Memrise

تصور کنید که می توانید زبان انگلیسی را با یک عالمه عکس، ویدئو و صدای خنده دار و جالب یاد بگیرید! این دقیقا همان کاری است که Memrise انجام می دهد. ممرایز یکی از برنامه های آموزش زبان انگلیسی فوق العاده برای یادگیری زبان است که با استفاده از مِم ها به شما کمک می کند انگلیسی را سریع، آسان و لذت بخش یاد بگیرید. ممرایز از مِم ها، یعنی تصاویر، صداها و ویدئوهای خنده دار و جالبی که به آن ها مِم می گویند، برای آموزش زبان انگلیسی استفاده می کند. این مِم ها به یک روش تصویری و مفهومی در ذهنتان ثبت می شوند و به خاطر شما سپرده می شوند.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی برنامه Memrise

مزایا:

  • ممرایز فقط به واژگان محدود نمی شود و به شما کمک می کند تا همه مهارت های زبانی خودتان را مثل گرامر، صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن تقویت کنید.
  • ممرایز از طریق وب سایت، اپلیکیشن موبایل و تبلت قابل دسترسی است.
  • نسخه اصلی ممرایز به صورت رایگان در دسترس است و نیازی به پرداخت هزینه اشتراک ندارید.

معایب:

  • ممرایز بیشتر بر روی یادگیری واژگان و اصطلاحات انگلیسی تمرکز دارد و شاید برای تقویت مهارت های گرامری شما کافی نباشد.
  • برخی از ویژگی ها مانند تمرین های مکالمه و آزمون های پیشرفته فقط در نسخه پولی ممرایز در دسترس هستند.

4. اپلیکیشن Babbel

اپلیکیشن Babbel یکی از برنامه های آموزش زبان انگلیسی بدونِ محدودیت زمانی است. آموزش های خوبی دارد و نسبت به بقیه برنامه ها چالش برانگیزتر است، ولی تمرین هایش می تواند کمی خسته کننده باشد. به همین دلیل، Babbel بیشتر برای کسانی که قبلاً در یادگیری زبان مهارت دارند یا کسانی که یک زبان دیگر را مرتبط با زبانی که می خواهند یاد بگیرند بلدند، مناسب است. مثلاً، اگر فقط انگلیسی بلدید و می خواهید سوئدی یاد بگیرید، Babbel سخت خواهد بود. اما اگر آلمانی بلدید و می خواهید هلندی یاد بگیرید، Babbel گزینه خوبی است.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی برنامه Babbel

مزایا:

  • Babbel برای هر زبان، محتوای آموزشی مخصوص و باکیفیتی را طراحی کرده که با در نظر گرفتن ظرافت ها و ویژگی های آن زبان، تدوین شده است.
  • این برنامه توضیحات آموزشی جامعی را برای کاربران مبتدی ارائه می دهد تا به آنها در درک بهتر مفاهیم اولیه زبان و شروع آسان فرآیند یادگیری کمک کند.
  • دروس این برنامه به گونه ای طراحی شده اند که کاربران را به طور مداوم در معرض چالش قرار می دهند و آنها را به ارتقای سطح دانش خود ترغیب می کنند.

معایب:

  • حجم و تنوع محتوای آموزشی Babbel برای تمام زبان ها یکسان نیست و ممکن است برای برخی از زبان ها، محتوای آموزشی کمتری در دسترس باشد.
  • رابط کاربری کمی پیچیده ای دارد.
  • با توجه به امکانات و خدماتی که Babbel ارائه می دهد، قیمت آن برای برخی از کاربران کمی بالا و غیر منطقی به نظر می رسد.

5. برنامه Rosetta Stone

برنامه ی Rosetta Stone بدون شک یکی از شناخته شده ترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی در دنیاست. این نرم افزار ساختاری سازمان یافته، شفاف و با سرعتی منطقی پیش می رود. با استفاده ی منظم از Rosetta Stone به مدت چند ماه، قادر خواهید بود کلمات و عبارات ابتدایی را صحبت کنید، بخوانید، بنویسید و درک نمایید.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی در خانه اپلیکیشن Rosetta Stone

مزایا:

  • Rosetta Stone به شما کمک می کند تا با تمرکز بر روی لغات و گرامر، پایه ی محکمی در زبان مورد نظر خود بسازید.
  • Rosetta Stone به عنوان بهترین نرم افزار چندمنظوره ی یادگیری زبان توسط منتقدان شناخته شده است.

معایب:

  • Rosetta Stone بیشتر بر روی آموزش لغات و گرامر تمرکز دارد و ممکن است در زمینه ی تقویت مهارت های مکالمه شما ضعیف عمل کند.
  • برای مشاهده ی نتایج مطلوب، استفاده ی منظم و مستمر از این برنامه ضروری است.

6. اپلیکیشن Lingvist

Lingvist یکی از اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی زبان تطبیق پذیر است که برای سیستم عامل های iOS و Android در دسترس می باشد. این نرم افزار در سال 2014 برای استفاده ی جهانی عرضه شد. هدف اصلی Lingvist آموزش واژگانی است که «برای درک واقعی» یک زبان ضروری هستند. Lingvist با تکیه بر هوش مصنوعی (AI) و رویکرد علمی، از یک سیستم مبتنی بر فلش کارت برای یادگیری سریع و آسان زبان استفاده می کند. شما به مجموعه ای از دسته های موضوعی با لغات ضروری دسترسی دارید و همچنین می توانید خودتان دسته های دلخواهتان را بسازید.

مزایا:

  • Lingvist با استفاده از هوش مصنوعی، تجربه ی یادگیری را برای هر کاربر به طور شخصی سازی می کند و بر روی نقاط ضعف و نیازهای زبانی او تمرکز می کند.
  • برای هر کلمه، مثال هایی از نحوه ی استفاده از آن در جمله ارائه می دهد که به شما در یادگیری بهتر کاربرد آن کلمه کمک می کند.

معایب:

  • این برنامه در حال حاضر محتوای گفتاری زیادی ارائه نمی دهد، که می تواند برای تقویت مهارت های مکالمه ی شما چالش برانگیز باشد.
  • در مقایسه با برخی از برنامه های دیگر یادگیری زبان، قیمت نسبتاً بالایی دارد.

7. اپلیکیشن HelloTalk

HelloTalk یک برنامه ی یادگیری زبان مبتنی بر تبادل زبان بوده که در حال حاضر برای بیش از 150 زبان مختلف در دسترس است و بیش از 30 میلیون کاربر فعال از سراسر جهان دارد. با این اپلیکیش می توانید با افراد بومی زبان مورد نظرتان به صورت چت و صوتی صحبت کنید و از آنها در مورد زبان، فرهنگ و زندگی روزمره شان سوال کنید. این کار به شما کمک می کند تا مهارت های مکالمه خود را به طور عملی تقویت کنید و با نحوه ی استفاده از زبان در دنیای واقعی آشنا شوید.

مزایا:

  • با این اپلیکیشن می توانید با افراد همسطح خود تمرین کنید.
  • فرصتی برای شما فراهم می کند تا با فرهنگ کشور زبان مورد نظرتان آشنا شوید و در مورد آداب و رسوم، سنت ها و سبک زندگی مردم آن کشور اطلاعات کسب کنید.
  • HelloTalk یک برنامه ی رایگان است و شما می توانید بدون پرداخت هیچ هزینه ای از آن استفاده کنید.

معایب:

  • برای گرفتن نتیجه دلخواه باید به طور مداوم تمرین کنید.
  • همه ی کاربران HelloTalk معلمان زبان حرفه ای نیستند و ممکن است کیفیت مکالمات با افراد مختلف متفاوت باشد.

8. اپلیکیشن FluentU

برخلاف بسیاری از اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی که بر روی متن و فلش کارت تمرکز دارند، FluentU از ویدئوهای واقعی مانند موزیک ویدئوها، تریلر فیلم ها، اخبار و سخنرانی های انگیزشی برای آموزش زبان استفاده می کند. FluentU با استفاده از هوش مصنوعی، کلمات و عبارات کلیدی موجود در هر ویدئو را شناسایی می کند و آنها را به شما آموزش می دهد. شما می توانید دسته بندی های واژگانی خود را با توجه به علایق و نیازهایتان ایجاد کنید و ویدئوهای مرتبط با آن دسته ها را به لیست خود اضافه کنید.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی اپلیکیشن FluentU

مزایا:

  • با استفاده از هوش مصنوعی، کلمات و عبارات کلیدی را به طور عمیق یاد می گیرید.
  • برای یادگیری زبان های مختلف در دسترس است.
  • استفاده از آن برای همه افراد، در هر سطحی از دانش زبانی، ساده و لذت بخش می کند.

معایب:

  • نسخه ی رایگان آن محدودیت هایی دارد.
  • بیشتر بر روی یادگیری واژگان و اصطلاحات تمرکز دارد.

9. اپلیکیشن Drops

Drops یکی اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی محبوب بوده که به دلیل داشتن رابط کاربری ساده و آسان، استفاده از آن را برای همه افراد، در هر سطحی از دانش زبانی، ساده و لذت بخش می کند. Drops از بازی ها و سرگرمی های کوتاه و سرگرم کننده برای تقویت یادگیری و تمرین واژگان استفاده می کند؛ در نتیجه فرایند یادگیری به جای یک فعالیت خسته کننده به فعالیتی لذت بخش تبدیل می شود.

برنامه DROPS Visual

مزایا:

  • آموزش واژگان کاربردی و مهم به جای تمام کلمات زبان
  • استفاده از تصاویر و گرافیک های جذاب برای آموزش زبان
  • یادگیری بیش از 40 زبان مختلف

معایب:

  • تمرکز بیشتر بر روی واژگان و عدم آموزش جامع گرامر
  • محدودیت در تعداد درس ها و تنوع محتوای آموزشی

10. برنامه Hello English

برنامه Hello English برای آموزش در همه سطوح مناسب بوده و جهت تقویت هر چهار بخش زبان مخصوصا بخش گفتاری و شنیداری مناسب است. کسب بالاترین امتیازات در گوگل پلی و آپ استور نشان می دهد که این برنامه بسیار محبوب بوده و افراد زیادی برای آموزش زبان به سراغ آن می روند. توسط این برنامه می توانید در قالب پازل کلمات، با دوستان خود بازی و چت کنید. این اپلیکیشن برای تقویت بخش های ۴ گانه، ۴۷۵ جلسه درسی تعاملی دارد و با آن می توانید ۱۰ هزار واژه کاربردی انگلیسی را یاد بگیرید. خوشبختانه از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند و بدون اینترنت نیز در دسترس شما قرار دارد.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی برنامه Hello English

11. برنامه EF Hello

برنامه EF Hello یک برنامه آموزشی مکالمه محور است که برای آموزش و تقویت زبان در همه سطوح کارایی دارد. یکی از مهمترین ویژگی های این برنامه که آن را نسبت به دیگر برنامه های آموزش زبان متمایز کرده استفاده از هوش مصنوعی در آن است. در این برنامه می توانید به صورت مجازی با یک ربات صحبت کنید و از این طریق مهارت مکالمه خود را ارتقا دهید. این برنامه به صورت کاملاً رایگان در اختیار شما قرار دارد و مراحل آموزش را با کلمات و جملات قابل درک و ساده پیش می برد، اما ترجمه فارسی ندارد.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی HELLO EF

12. برنامه لینگو گیم (Lingo Games)

یکی دیگر از بهترین برنامه های آموزش زبان نرم افزار لینگو گیم است. اگر در سطوح مبتدی و متوسط هستید با استفاده از این برنامه می توانید در قالب بازی زبان خود را تقویت کنید. در Lingo Games ۱۱۵۰۰ کلمه انگلیسی در قالب بازی و به صورت کاملاً رایگان به شما آموزش داده می شود. لینگو گیم ترجمه فارسی ندارد، اما با این وجود برای آموزش زبان کاملاً مفید و کارآمد است. زیر در آن می توانید از طریق بازی معنی کلمات را حدس بزنید و مفهوم آنها را متوجه شوید.

برنامه لینگو گیم (Lingo Games)

همچنین در آن کلمات به ترتیب میزان سختی دسته بندی شده و به شما آموزش داده می شود. پس با استفاده از برنامه لینگو گیم می توانید صحبت کردن به انگلیسی را همانند افراد بومی زبان یاد بگیرید. زیرا در آن همه کلمات به واسطه افراد بومی زبان تلفظ می شود. لینگو گیم به صورت آفلاین نیز در دسترس شما قرار دارد و برای استفاده از امکانات آن لازم نیست که حتماً به شبکه اینترنت متصل باشید.

13. برنامه کمبلی (Cambly)

از طریق برنامه کمبلی می توانید به معلم های خصوصی زبان انگلیسی متصل شوید و با توجه به شرایط و برنامه خود کلاس مناسبی را انتخاب کنید. معلم های خصوصی که از طریق این برنامه به آنها دسترسی دارید زبان انگلیسی را به صورت بومی به شما یاد می دهند.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی برنامه کمبلی (Cambly)

همچنین برنامه های کلاسی که در این نرم افزار ارائه می شوند کاملاً انعطاف پذیر هستند و Cambly امکان تمرین به صورت مکرر را برای شما فراهم می کند. منتهی برای دسترسی به معلم خصوصی زبان در این برنامه باید هزینه پرداخت کنید و از این رو آموزش زبان از طریق آن نسبت به دیگر موارد هزینه برتر است.

برنامه های ترجمه آنلاین انگلیسی به فارسی

برنامه های زیادی برای ترجمه آنلاین و افلاین وجود دارند که می توانند کلمات و جملات شما را با آسانی ترجمه کنند. در این مقاله به انواع این برنامه های می پردازیم.

بهترین وب سایت های آموزش زبان انگلیسی

پس از معرفی اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی اکنون به سراغ وب سایت های آموزشی می رویم و ویژگی های هر کدام را بررسی می کنیم.

1. وب سایت BBC Learning English

وب سایت BBC Learning English یک منبع جامع و معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی به صورت رایگان است که توسط بخش آموزش و یادگیری زبان انگلیسی بی بی سی (BBC World Service) ارائه می شود. در این وب سایت به موارد زیر دسترسی خواهید داشت:

  • مقالات و درس های تعاملی: در موضوعات مختلف مانند اخبار، تجارت، فرهنگ، و غیره
  • ویدیو ها و پادکست ها: برای تقویت مهارت های شنیداری و گفتاری شما
  • بازی ها و فعالیت های سرگرم کننده: برای یادگیری زبان به روشی جذاب و پویا
  • آزمون ها و تمرین ها: برای سنجش پیشرفت خود و رفع نقاط ضعف خود
  • گرامر و واژگان: برای یادگیری قواعد و واژگان زبان انگلیسی
  • فرهنگ و آداب و رسوم: برای آشنایی با فرهنگ انگلیسی زبانان
  • منابع برای معلمان: برای معلمان زبان انگلیسی که به دنبال منابع آموزشی باکیفیت هستند

همه محتوای این وب سایت توسط کارشناسان زبان انگلیسی تولید و ویرایش می شود و از نظر علمی و آموزشی دقیق و معتبر است. این وب سایت طیف گسترده ای از موضوعات را برای یادگیری زبان انگلیسی ارائه می دهد، تا شما بتوانید مطابق با علایق و نیازهای خود مطالب مورد نظرتان را انتخاب کنید.

2. وب سایت British Council

وب سایت British Council’s LearnEnglish امکانات متنوعی برای یادگیری زبان انگلیسی ارائه می دهد، از جمله دوره های تعاملی، فیلم ها، بازی ها و پادکست ها که برای سطوح مختلف زبان مناسب هستند. این وب سایت شامل بخش های مختلفی است که برای نیاز های مختلف زبانی طراحی شده اند، از جمله دوره های آنلاین، مهارت های چهارگانه زبان، گرامر، لغت، انگلیسی تجاری، انگلیسی عمومی، سطوح مختلف زبان و رویدادهای اجتماعی. هر یک از این بخش ها دارای زیر مجموعه های متعددی هستند که شامل صدها و شاید هزاران محتوای کاربردی و جذاب برای یادگیری زبان انگلیسی می باشند که کاربران می توانند بر اساس نیاز خود از آن ها بهره مند شوند. اکثر امکانات این وب سایت رایگان بوده و کاربران ایرانی به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.

3. وب سایت Cambridge English

وب سایت Cambridge English یک منبع جامع و مؤثر برای یادگیری زبان انگلیسی است که ب ه ویژه برای متقاضیان آزمون های Cambridge طراحی شده است. این وب سایت 176 فعالیت متنوع برای تقویت مهارت های خواندن، نوشتن، شنیدن، گفتن، گرامر و لغت ارائه می دهد که هر فعالیت حداکثر 10 دقیقه طول می کشد و بر اساس موضوع و سطح طبقه بندی شده اند. تمرکز اصلی این وب سایت بر زبان انگلیسی آکادمیک و رسمی است و شامل دوره ها و محتوای متعددی برای آمادگی آزمون های زبان انگلیسی، از جمله آزمون های رایگان و محتوای نمونه برای آماده سازی آزمون های Cambridge می شود.

4. وب سایت TED

TED، مخفف Technology, Entertainment, Design، یکی از محبوب ترین و بزرگ ترین پلتفرم های آموزشی آنلاین در جهان است که با ارائه سخنرانی های کوتاه و جذاب به نام “تِد تاک” در موضوعات مختلف، دریچه ای نو به سوی دانش و آگاهی را باز می کند. در TED، سخنرانان برجسته از سراسر دنیا ایده ها و تجربیات خود را در زمینه های گوناگون مانند علم، فناوری، هنر، جامعه، روانشناسی و … به اشتراک می گذارند. این سخنرانی ها که به زبان اصلی ضبط شده اند، فرصتی بی نظیر برای تقویت مهارت شنیداری و یادگیری واژگان انگلیسی به شما ارائه می دهند.

5. وب سایت VOA Learning English

VOA Learning English، وب سایت بخش آموزش زبان انگلیسی شبکه خبری صدای آمریکا (VOA)، منبعی ارزشمند برای تقویت مهارت شنیداری زبان انگلیسی با استفاده از اخبار روز دنیاست. این وب سایت به عنوان یکی از مراجع اصلی اینترنتی برای این منظور شناخته شده و امکان گوش دادن و مشاهده اخبار به همراه محتوای متنی و تمرین های متنوع را برای کاربران در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته فراهم می کند.

بهترین نرم افزار زبان انگلیسی سطح ابتدایی

در حال حاضر رزتا استون، یکی از شناخته شده ترین و مشهورترین برنامه های یادگیری زبان در سطح جهانی، علیرغم قیمت نسبتاً بالای آن، جایگاه ویژه ای در میان علاقه مندان به فراگیری زبان های مختلف کسب کرده است. رویکرد منحصر به فرد رزتا استون، به جای تمرکز صرف بر حفظ لغات و قواعد دستوری، بر شناسایی و درک الگوهای زبانی استوار است. این امر به زبان آموزان کمک می کند تا با درک ساختار و نحوه عملکرد زبان، به جای اتکا به حافظه، به طور طبیعی و ذاتی زبان را فرا بگیرند.

ویژگی های کلیدی این نرم افزار:

  • رزتا استون از همان ابتدای کار، زبان آموز را در معرض زبان مورد نظر قرار می دهد و با استفاده از تصاویر، صداها و متون، محیطی کاملاً مشابه با دنیای واقعی زبان را شبیه سازی می کند.
  • به جای حفظ جداگانه لغات و قواعد دستوری، رزتا استون بر درک الگو های زبانی تمرکز دارد.
  • برخلاف بسیاری از برنامه های آموزشی، رزتا استون بر یادگیری مستقیم زبان بدون نیاز به ترجمه تأکید دارد.
  • رزتا استون از طیف گسترده ای از محتوای آموزشی، از جمله درس ها، تمرین ها، بازی ها و فعالیت های تعاملی، برای آموزش زبان استفاده می کند.

نسخه های مختلفی از این نرم افزار برای پلتفرم های مختلف، از جمله کامپیوتر، تبلت و گوشی های هوشمند، ارائه شده است. همچنین، رزتا استون نسخه های مخصوص کودکان و نوجوانان را نیز ارائه می دهد.

بهترین برنامه های آموزش زبان انگلیسی رایگان

بهترین برنامه های آموزش زبان شامل موارد مختلفی هستند و هر کدام از آنها مزایا و معایب خاص خود را دارند. بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی بر حسب شرایط برای هر فردی متفاوت از فرد دیگر است. به عنوان مثال اگر شما آموزش زبان را به تازگی شروع کرده و هنوز در سطح مبتدی قرار دارید، نباید به سراغ اپلیکیشن های حرفه ای بروید. زیرا اپلیکیشن هایی که از زبان فارسی پشتیبانی می کنند و ساده هستند، بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی برای افراد مبتدی به شمار می روند. در ادامه بهترین برنامه های آموزش زبان رایگان را معرفی خواهیم کرد.

راهکارهای کاهش مصرف اینترنت موبایل

این روزها بسته ها با قیمت بالا فروخته می شوند اما سرعت اینترنت انتظارات کاربران را فراهم نمی کند. در این مقاله توضیح داده ایم که چطور می توان مصرف اینترنت را به سادگی کاهش دهیم.

اپلیکیشن Busuu

اپلیکیشن Busuu از زبان فارسی پشتیبانی می کند و یکی از بهترین نرم افزارهای آموزش زبان انگلیسی در سطح مبتدی برای کاربران اندروید و ios به شمار می رود. این برنامه نیز به صورت رایگان در دسترس شما قرار دارد و می توانید از آن برای تقویت چهار مهارت اصلی زبان بهره لازم را ببرید.

برنامه های آموزش زبان انگلیسی اپلیکیشن Busuu

اپلیکیشن Busuu برای بهبود تعامل کاربران از هوش مصنوعی استفاده می کند و تاثیر مثبتی بر سرعت یادگیری شما دارد. این اپلیکیشن در قالب ایمیل عملکرد هفتگی را برای شما ارسال می کند و از این طریق انگیزه شما را برای آموزش زبان بالا می برد.

برنامه ۶۰۰۰ واژه زبان انگلیسی

یکی دیگر از بهترین برنامه های آموزش زبان برنامه ۶۰۰۰ واژگان انگلیسی است. با استفاده از این اپلیکیشن می توانید ۶۰۰۰ واژه زبان انگلیسی را به صورت تصویری یاد بگیرید. این برنامه برای همه سطوح مناسب بوده و جزو اپلیکیشن های رایگان محسوب می شود. آمار ثبت شده در گوگل پلی و آپ استور نشان می دهد که این برنامه گ جزو برنامه های پرطرفدار و کاربردی برای آموزش زبان بوده و برای تقویت زبان در همه سطوح مناسب است.

سخن پایانی

در این مطلب به معرفی اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی محبوب و کاربردی پرداختیم و به ویژگی های منحصر به فرد هر کدام اشاره کردیم. اپلیکیشن هایی که برای آموزش زبان طراحی شده اند، تنوع بالایی دارند که شما می توانید یکی از آن ها را مطابق با سطح زبان و نیاز های خود انتخاب کنید.

رضا صنعتی

فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر اما علاقه‌مند به حوزه های بازاریابی، فروش و دیجیتال مارکتینگ. 👨‍💻

پرفروش ترین ها

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
DMCA.com Protection Status